ဒီတခါေတာ႔ ကိတ္မုန္႔လုပ္စားရေအာင္.. လြယ္လြယ္ေလးပဲေနာ္.. ၀ါ၀ါလဲ အကၽြမ္းၾကီးေတာ႔ မဟုတ္ဘူးေနာ္.. တစ္ရက္ စူပါမားကတ္ သြားတုန္းက cake flour ကိုေတြ႔လို႔ ကိတ္မုန္႔ လုပ္စားရေအာင္ လို႔စိတ္ကူးေပါက္လာတယ္..
ပါ၀င္ေသာ ပစၥည္းမ်ားကေတာ႔
- cake flour ၁၀၀ ဂရမ္
- ေဆာ္ဒါမုန္႔ ဇြန္းေသး ၁ ဇြန္း
- ေထာပတ္(ဆားမပါ) ၅၀ ဂရမ္
- သၾကား ၇၀ ဂရမ္
- ၾကက္ဥ ၁လံုး
- ဆား ၂ ဂရမ္
- ႏြားႏို႔ ၆၀ စီစီ
အားလံုးကို ေရာသမ ေမႊ၊ အကင္စက္ထဲ ထည္႔ျပီး ၂၅ မိနစ္ ဖုတ္ရပါမယ္.. ကိတ္မုန္႔ ရဲ့အေပၚ မ်က္ႏွာျပင္ ပံုမွာ ျပထား သလို နီညိဳေရာင္ သန္းလာရင္ အရသာရိွတဲ႔ ပလိန္းကိတ္ ကိုသံုးေဆာင္ႏိုင္ပါျပီ.. အကယ္လို႔ သီးစံုကိတ္ လုပ္စားခ်င္ရင္ေတာ႔ စပ်စ္သီးေျခာက္တို႔ ေက်ာက္ဖ႐ံု တုိ႔ကို ထည္႔လို႔ရပါတယ္...
လာလည္တဲ႔ မိတ္ေဆြတို႔ အားမနာတမ္း အ၀စားသြားၾကပါေနာ္...
No comments:
Post a Comment